Jeg er Neeta Myrseth Parmar

Har du tenkt på at vi ofte er så travle med å nå - at vi ikke får med oss nå?

Gjennom Strikketerapi.no ønsker jeg å invitere deg til gode pauser i hverdagen.

Jeg håper du gjennom Strikketerapi kan finne ro, glede og mestring, og tid til å ta litt ekstra vare på deg selv i hverdagen.

Med min bakgrunn som kognitiv
terapeut og interesse for strikking ble Strikketerapi til da jeg ble utfordret til å forklare hvorfor strikking oppleves som terapi for mange. Det er med glede jeg begir meg ut på reisen med Strikketerapi.no, og jeg håper det
jeg kan by på gjør at du kan starte på din reise.

Strikketerapiens tenkepauser består av spørsmål til refleksjon og enkle verktøy til endring, alt basert på kognitiv atferdsterapi. Her kan du få hjelp til å utforske og ta stilling til tankene dine. Det er mange av oss som føler at vi ikke strekker til i våre roller og relasjoner, både på jobb og privat. Ofte kompenserer vi med å yte mer og gjøre mer nytte for oss. Har du opplevd at det likevel ikke føles nok?

Ved "utilstrekkelighet" korrigerer vi
som regel atferden, mens tankene slipper unna. Som kognitiv terapeut er jeg opptatt av hvordan tanker, følelser og atferd henger sammen. Kanskje viser det seg at det du er og gjør er nok, og godt nok.

Strikketerapiens strikkepauser består av strikkeoppskrifter, fra nybegynnernivå til mer avansert strukturstrikk. Alle oppskriftene har instruksjonsvideoer som guider deg gjennom aktuelle strikketeknikker.

Bla gjerne litt i heftene her.

Strikketerapi-heftene fås ikke som digitale filer fordi jeg ønsker at du skal få anledning til å være fullt tilstede i det strikketerapien byr på. Heftene er trykket i 300 g papir, er hullet slik at de kan settes inn i perm, og du kan skrive dine notater fra både strikkepauser og tenkepauser i dem. Det er plass til 3 hefter i hver perm.

Et hefte inneholder en strikkeoppskrift og et tema for selvutvikling. Bildet på forsiden viser deg hvilken strikkeoppskrift heftet inneholder og fargen på forsiden viser deg hvilket tema du kan ta deg gjennom. Alle strikkeoppskriftene fås i kombinasjon med alle temaene.

Disse flotte designerne har jeg fått med på laget: Strikkezilla, Knit.Colorful, MtStrikk, Strikktilfjells

Håper du liker produktene mine.

Se utvalget av strikketerapi-hefter

Kontakt meg

Kontaktskjema